Redesign af emballager

Redesign af emballager


Emballage design er også at redesigne emballager, der med tiden er bevet "slidt". I andre tilfælde, som vi synes er rigtig spændende, er når en fødevare virksomhed bliver opkøbt og alle produkter og emballager skal designes om helt fra bunden.


Sidst vi fik opgaven var det Mago Foods, der skulle have redesignet kage emballager hvor kagerne både er i skiver og skal være synllige.


Her er Nordsted Design i front, fordi vi arbejde i 3D. Vi afleverede vores forslag som rigtige packshots, magen til de billeder der ses på denne side.


Både kartoner og pakninger skulle redesignes.

Emballager skal redesignes


Stort set ethvert design skal med mellemrum redesignes. Når en emballage skal redesignes, skal der tænkes flere år frem. Som bekendt har den grafiske verden også sine trends, der smitter af på redesignet.


VI er eksperter i redesign og fremviser med glade vore sidste redesigns og opgaver. Redesignet af Neatup hånddesinfektion er en af de spændende designopgaver vi har været med til. Emballage redesign er måske noget af det mestkrævende fordi man er så vant til det originale labeldesign, men det er også fantastisk når det lykkedes med succes.

Emballagernes redesignere


Hos os har vi udført mange spændende redesigns, og lige nu er vi i gang med et redesign, der skal skabe nyt liv i en af vores kunders produkter.


Brugen af hånddesinfektion er eksploderet fra nærmest ingenting til mange daglige doser pr. person.


Derfor har vores kunde besluttet at lave et helt nyt emballagedesign. Nedenstående er billeder af redesignet vi indtilvidere har arbejdet med.

Når vi laver nyt design på en eksisterende emballage, laver vi altid packshots undervejs, der giver vores kunder et langt bedre beslutningsgrundlag.


Priser på redesign af emballager.


Vi har en fast pris på redesigning ligesom vi har en fast pris på rentegninger og logoer m.m. Vi tager 950 kr. + moms for enhver opgave uanset om det er et redesign eller et nyt logo.


Måske er vi Danmarks billigste når du skal have redesignet en emballage eller labet.