Pris på emballagedesign

Hvad koster emballagedesign


Priser på emballagedesign varierer meget og der er mange måder at angive prisen på en emballage der skal designes. Vi arbejder med 100% gennemsigtige priser. Hos os får du ingen ubehagelige overraskelser.


Da vi, nok som de eneste i Danmark, designer emballagerne direkte i 3D, forestiller de fleste sig at det givet er en dyr teknokogi. Det er det ingenlunde, tværtimod. 


Med 3D som designplatform, kan du følge designfacen i 3D som den vil tage sig ud. Denne kommunikationsform sparer rigtig mange timer og misforståelser. Dermed kan vi produvere emballage design til Danmarks bedste priser og samtidig levere et 3D packshot med i prisen.


Priserne er endvidere så enkle, at du selv kan regne ud hvad det kommer til at koste dig, hvis du har en produktserie hvis emballager skal designes.


1 Emballage designet eller redesignet koster  1250,00 kr. + moms

1 Efterfølgende emballage koster                            450,00 kr. + moms


1 Rentegning til tryk i høj opløsning koster           950,00 kr. + moms

1 Efterfølgende rentegning koster                           450,00 kr. + moms


1.Logo design inkl rentegning                                  1500,00 kr. + moms

1. Rentegning af logo koster                                       950,00 kr. + moms


Der betales altid et process beløb ved opstart på 500,00 kr. + moms som fratrækkes den endelige faktura.

Danmarks billigste logodesign


Der kan være store penge at tjene på at udvikle logoer, men for os er det ikke målet. Målet for os er tilfredse kunder. VI oplever nemlig, at tilfredse kunder sender os flere opgaver, når de opdager at vores prisstruktur er så tydelig og at der aldrig kommer ekstra fakturerede timer oven i vores pris.

Garanti på emballagedesign


Da vi introducerede begremet "Garanti på emballagedesgn", trak nogle på smilebåndet. Den slags kan der ikke gives garanti på var argumenter.


Men sådan var garantioen ikke tænkt. Den garanti vi giver dig er af en anden karakter.


Vi garantere dig, at det design vi laver til dig, skriften, grafikken og alt hvad designet indeholder, er en åben fil hos os, som du kan rette i of ændre, helt op til et år efter fakturadato, uden at det koster dig en krone.

Nedenstående emballager er designet til de angivne priser

Om vi er Danmarks biligste emballagedesignere, skal vi lade være usagt, men vi ved med sikkerhed at vi er langt billigere end store bureauer, med mange ansatte.


Vi er en lille dedikeret virksomhed med fokus på emballager. Vi rykkere hurtigere, vi er mere flexible hvilket i sidste ende spare omkostninger og derfor kan vi lave billigere emballagedesign end de fleste.


Ring på 50586800 og tal med Michael, som ofte kan give dig et straks tilbud i telefonen.