Packshots

Hurtig kontakt - 50586800

Packshots

og produktbilleder lavet i 3D, giver dig helt nye muligheder.

Vores packshots og produktbilleder, samt filer til mug ups, er alle digitale og kan bruges på tværs af alle kanaler og i alle dele af processen med at præsenterer emballagens design bedst og mest indbydende.


I dag, er kvaliteten og opløsningen langt højere end tidligere. Computere er blevet hurtigere, og teknologien indenfor billedbehandling og 3D manipulation, tager udgangspunkt i, at kunne leverer et resultat, der ikke kan skalnes fra et foto.


Ofte anvendes vores filer, til mere end blot et produktbillede.


Nedenstående billeder, stammer alle fra flasken og dens labeldesign, du ser her til venstre.

3D computer generet packshot.

3D emballagens overflader med og uden emballagedesign.

Emballagernes design leveres - sammen med artwork til tryk - altid i en 3D versiong af den endelige produkt. Vi ved det giver den ansvarlige produkt- eller marketingchef et bedre beslutnings grundlag.


En stor fordel er, at vore kunder, kan printe vores 3D forslag ud på høj kvalitets papir, så flere bedre kan tage stilling til nye emballageforslag.


Det er ikke altid vi venter på at kunderne finder os - til tider ser vi emballager og emballagedeisgn, der er enten interessant, smuk eller på anden måde fanger vores øjne. Så digitaliserer vi den, og sender et billede til produkt- eller marketingchefen.


NB! Mange af billederne på vores hjemmesider, har vi ikke designet, men blot digitaliseret.

Emballagedesignet her går igen på yderkarton. Alt er lavet i 3D. VI leverer altid vores forslag i 3D som her.

Et overbevisende packshot

Packshots der er lavet traditionelt, opnår ikke de spændende muligheder, vi simulerer i vores software. Allerede under emballagens udvikling, fremstår fejl og "skæve" ideer, langt mere tydeligt.


Beslutningsgrundlaget er mange gange nemmere, og langt mere sikkert.

Nordsted Design - Colbjørnsebsvej 9 - DK 4800 - CVR 40123563 - Phone +45 50586800 - info@nordsted.com