Labeldesign

Design af labels


Vi designer labels med samme entusiasme som vi laver emballagedesign. Du får hos os en unik mulighed for at vurderer vores forslag, fordi vi arbejder i 3D og Virtual Reality.


Du kan se online 3D virtual reality af emballager her.


https://sketchfab.com/Nordsted


Billigt labeldesign


Vi har faste priser på alt, og der kommer ingen overraskelser undervejs. Du betaler for label designet først og så kan vi eller andre lave rentegningen til tryk. Prisen for deignet af labelen er 950 kr + moms og en rentegning koster det samme. Vi vil ikke påstå at vi er Danmarks billigste labeldesignere, men vi er i hvert fald blandt dem.

Labeldesignet er lige så vigtig som trykte emballager men detkan være svært at forestille sig labelen påsat, fordi du skal forholde dig til en 2D tegning og det er ikke altid let og der er labels der har udskæringer m.m. som gør det svært for hjernen at se for sig.

Når vi laver nyt design på en eksisterende emballage, laver vi altid packshots undervejs, der giver vores kunder et langt bedre beslutningsgrundlag.


Priser på redesign af emballager.


Vi har en fast pris på redesigning ligesom vi har en fast pris på rentegninger og logoer m.m. Vi tager 950 kr. + moms for enhver opgave uanset om det er et redesign eller et nyt logo.


Måske er vi Danmarks billigste når du skal have redesignet en emballage eller labet.