Emballagedesign af lægemidler

Emballagedesign af medicin og lægemidler


Igennem årene har vi talt med rigtig mange apoteker assistenter, der jo ved hvad der står på apotekernes hylder, hvordan produkterne er placeret og endelig hvad deres foretrukne mærke er. Vi er ikke et eneste sekund i tvivl. Hvis emballagen skaber en indvendig reminder hos salgs personalet, så er netop emballagedesignet med til at øge salget ret væsentligt. 

Vores visuelle emballagedesign af dit lægemiddel er måske Danmarks bedste, fordi alt hvad vi viser dig, foregår som her, med rigtige 3D generede billeder. Du ser næsmest produktet færdigt. Ingen tegning kan hamle op med 3D.

Kreativ emballagedesign

Når emballage designet fremvises i 3D, vil du som produktansvarlig, have et langt bedre grundlag for at træffe det vigtige valg - for designet skal gerne få varene ud af butikken.


Vi samarbejde med VIZCATZ, der har lavet dette billede.


 Se mere om Vizcatz'semballage visualisering, lavet på computer.


Kampen om apotekerkunder er enorm. De satset på at "vinde den første behandling" for kun ganske  

få skifter efterfølgende til et alternativt mærke. 

Her er medicinens emballage design rigtig vigtig. Prøv at lægge mærke til apotekets hylder. De bugner med det ene flotte design efter det andet. Medicin emballage design er måske en af de brancher, hvor der arbejdes mest med designet.

Emballage design til naturlægemidler

Et af de mest spændende områder, er at designe emballager for natur lægemidler. Design af naturlægemidlers emballager, er ikke så "stramt" og regelbaseret og her kan vi udfolde os.


I dette specielle segment, ved vi, at hver eneste facing er kostbar. Hvis kunderne ikke køber produktet, forsvinder det lige så hurtigt, som det kom.


Derfor skal det bestemt ikke være emballagens design, der er årsag til, at et produkt samler støv.


Hvis vore emballagers design som et minimum, ses af kunderne på apoteket, er det parhamaceutiske medicin design blevet godt, fordi der er enorm konkurrence på medicin og kun emballagerne og deres design afskiller medivinen fra hinanden..

Vi har lavet rigtig meget indenfor medicin og kosttilskud, og du kan læse meget mere om design af labels til kosttilskud her.

Design af labels til lægemidler


Vi har alle størrelse medicin æsker i 3D og ud fra dem, kan vi indenfor et døgn. Vi er måske Danmarks billigste bureau indenfor lægemiddel design 


Jeres emballager vil samtidig blive digitaliseret, hvilket vi er en af de ganske få der kan. Ud fra dette kan du få packshots leveret samtidig med at du godkender designet.


Dermed springer du direkte til markedføringen af det nye lægemiddels emballage.