Bæredygtigt emballagedesign

Hurtig kontakt - 50586800

Bæredygtigt emballagedesign


Bæredygtigt emballagesign starter i marketing afdelingen. Her kæmpes der for hyldemeter, og udviklingen går stærkt.


Indenfor fødevaresegmentet er der utallige emballagetyper. Nogle emballager har et naturligt "bæredygtigt look" men er ikke bæredygtige og omvendt.


Vores opgave er at designe en emballage, som forbrugeren falder for. Den emballage han eller hun tiltrækkes mest af. Det er det produkt der i langt de fleste tilfælde løber af med sejeren.

Emballagedesign skal sælge


Nogle produkter egner sig bedre end andre, til at udstråle bæredygtighed, mens andre stadig ønsker at bevare stærke budskaber i farver.


Det afgørende er om selve emballagen er bæredygtig. Dette gælder dog ikke alle forbrugere - det er typisk indenfor visse områder, hvor det er et must at emballagen designes bæredigtigt.

Bæredygtig er lig miljøvenligt


Der er kun få områder, hvor det i dag ikke er muligt at skabe en emballage, der er både miljøvenlig og bæredygtig. I øjeblikket arbejdes der på at skabe en emballage, der kan rumme flydende shampoo uden brug at plastiv membran. VI følger udviklingen tæt.

Sustainable packaging designSustainable packaging design starts in the marketing department. Shelf meters are fought here, and the development is strong.Within the food segment, there are countless packaging types. Some packaging has a natural "sustainable look" but is not sustainable and vice versa.Our task is to design a packaging for which the consumer falls for. The packaging he or she is most attracted to. It is the product that in most cases runs out of victory.The image is made for a colleague who has designed a sales display.

Nordsted Design - Colbjørnsebsvej 9 - DK 4800 - CVR 40123563 - Phone +45 50586800 - info@nordsted.com

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend