Emballagedesign til legetøj

Emballage design af legetøj


Emballager til legetøj, er en af de mest spændende udfordringer.

Nogle gange skal emballagen designes, så gode gamle værdier bibeholdes og andre gange, skal emballagen finde nye kunder til eksisterende varemærker.

Emballagesignet skal sælge legetøj


Legetøjs emballagen ovenover, er dele af designforslag, og sådanne oplæg synes vi, at detubetingede beste grundlag for processens fremadskriden og det endelige emballagedesign. Vi arbejder med Argumented Reality og hvis du har lyst til at arbejde med den teknologi under processen, kan vi tilbyde dig emballage design som AR. Du kan se mere om teknologien i forhold til emballage design her:


Argumented Reality emballager

Kreativ emballagedesign

Emballage design leveres også i 3D


Ovenstående en en del af et typisk eksempel på et 3D leveret emballagedesign, hvor vi ikke kun har emballagen som 3D, men også indholdet. Det giver helt fantastiske muligheder for emballageudfoldelse.


Ingen tegning, uanset hvor god og overbevisende den er, kan vurderes, som et billede af selve emballagen og den kommende udseende.

Er du en nystartet virksomhed, med nye produkter og nye designs, så er vores ansvar særlig stort. Vi bruger de sociale medier (med din tilladelse) til responce på farver og former, uden at der nævnes navne. Det er en meget effektiv måde at tjekke ideer til emballagedesignet.