Emballagedesign af fødevarer

Emballagedesign af fødevare og snacks


Emballagesign  til fødevare sektoren i detailhandlen, er måske nok det hurtigst omskiftelige marked, når det gælder design.


Jo større krav til vækst, jo større krav til nye produkter og varianter og dermed også større krav til os der designer dem.


Uanset om der er indenfor "Healthy food" segmentet, eller "fast moving consumer" produkter, så stiller det store krav til designet - altså hvis det skal være en succes.

Embalagedesign til fast moving consumer goods,


er i vores virksomhed, noget af det mest spændende. Vi har for kort tid siden, redesignet hele Mago Faads kage sortiment. En rigtig spændende opgabe som du kan læse mere om her:

Emballagerne er alle lavet af 1 3D fil, som du tilmed får gratis

Levende emballagedesign

Emballager skal se i 3D - aller helst i Virtual Reality, som vi også tilbyder vore kunder.


Det vigtige her, er at du lynhurtigt kan få alle typer billeder du har brug for.


Samtidig sikre 3D, at du ikke skal vente dage på at fotografen får tid - vore computer har altid tid.


Der er heller ikke ret langt fra at emballagen er færdigdesignet til du kan få billeder af dit produkt i et salgsdisplay. Vi ksl bare have målene, så klare vi også det.

Emballagedesign anvendes kreativt, når vi samtidig laver salgs displays. Intet kan hamle op med emballagedesign udført i 3D.

Emballagedesign af charcutteri


Produkter hvor man kan se kød og lignende igennem en gennemsigtig folie, har altid været vanskelige at gennemskue, fordi forslag til design af labels leveret i 2D.


Vores forslag til emballager indeholdende kød og andre fødevarer, leveres som et produktbillede. VI sender dig altså forslaget som nedenstående der ikke er et foto, men en 3D visualisering ad emballagen som den vil tage sig ud efter tryk.