Emballagedesign af kosttilskud

Emballagedesign af kosttilskud


Emballage design af kosttilskud er måske noget af det mest interessante vi som designere kan beskæftige os med. Friheden til at skabe noget spændende er markant i forhold til lægemidler.


For det første er konkurrencen helt anderledes og det betyder at emballagedesignet har friere tøjler og dermed kan man bedre bruge alternative skrifttyper og farver.


Når vi designer kosttilskuds emballager, tager vi altid udgangspunkt i konkurrenter og butikker. VI besøger et antal helsekost butikker og taler om kosttilskud og hvilket et design de i butikken foretrækker.

Kreativ emballagedesign

Kosttilskud med lækker emballage design sælger bare bedre og det ved vi. I mere en 20 år har vi været tilknyttet kosttilskudsbranchen på forskellig måde.


Sælgere elsker lækkert design


En kosttilskuds emballage, der er designet med kærlighed og empati, tiltaler flere mennesker og en af disse grupper er særlig vigtig for dit produkt, nemlig ekspedienten.

Emballagdesign der sælger


Der er en ting som producenter i 99% af alle tilfælde ikke tænker over, men som er af største vigtighed for dig. Alle ekspedienter får uden at vide det, et emballagedesign der særligt holder af. Det bliver ofte det kosttilskuds produkt ekspedienten anbefaler.


Kosttilskud er ikke et lægemiddel og derfor kan ekspedienter frit foreslå kunderne hvad de selv foretrækker - og her kommer ekspedientens foretrukne emballagedesign altid i spil. Husk det, for det kan betyde hele forskellen.

Emballagedesign til naturlægemidler


Når vi designer naturlægemidler befinder vi os midt imellem design af lægemidler og kosttilskud. Læs mere om design af lægemidler.


Naturlægemidlers emballager skal derfor designes med stor omtanke. Nedenstående er egentlig et kosttilskud, der overholder reglerne for kosttilskud, men rent grafisk læner emballagens design op ad et lægemiddel.


VI har stor erfaring i at designe enten hele emballagen eller blot etiketten.

Typisk eksempel på emballagedesignet i gruppen der ligger midt imellem kosttilskud og lægemidler.


Billedet er 3D generet og vi leverer altid vores design forslag som 3D billeder.