Bæredygtigt emballagedesign

Hurtig kontakt - 50586800

Bæredygtigt emballagedesign


Bæredygtigt emballagesign starter i marketing afdelingen. Her kæmpes der for hyldemeter, og det giver, alt andet lige, unødig transport.


Det er måske et af dagligvare branchens sværeste og samtidig vigtigste opgave at løse. Vore motorvejen er fyldt af lastbiler, hvis last ofte er 50 % luft.


Dette er et politisk spørgsmål, som vi desværre ikke kan ændre, men vi designer med stor glæde, de mindre pakninger, når de en gang kommer. Indtil da, gør vi os umage, for at lave emballagernes design så tiltrækkende som muligt.

Konservesdåse med ettiket. Emballagen er designet, med fokus på visualiseret indhold.


Billedet er lavet i 3D af Vizcatz. Se mere om Vizcatz's 3D packshot, lavet udelukkende på computer.

Kreativ emballagedesign

Emballagedesign ud af boxen

øger opmærksomheden

De største brands tester, men ikke alle har råd. Ind imellem møder vi den modige produkt- eller marketingchef, der tør tænke "ud af boxen" og dermed skabe noget, der ind imellem ender som en game changer.


Sidste nye verdensomspændende gamechanger er "Pokermon Go" - blot et simpelt spil til din telefon - men indpakket og eksekveret - steg markedsværdien med 7 milliarder dollar på få måneder.

Nordsteds designere, er grafiske  tryllekunstnere.

Det er ikke kun i Danmark vi har tradition for design. NORDSTED DESIGN har designere fra hele verden, der er blevet så lille.

Nordsted Design - Colbjørnsebsvej 9 - DK 4800 - CVR 40123563 - Phone +45 50586800 - info@nordsted.com