Digital emballagedesign

Hurtig kontakt - 50586800

Emballagedesign i digital form


Prøv digital emballage design gratis !


Pharmovital har digitaliseret deres første produkt. AminoJern 40 tabletter, er emballage nummer 5, vi har digitaliseret. Prisen er ganske nem at forstå. Det koster 450 kr. og der medfølger et packshot i høj opløsning, der er annonce parat. Ikke nok med det. Filen er tilmed klar til filmproduktion hos eget reklamebureau.


Når du har din emballage i digital form, kan bår vi og eventuelt dit reklamebureau springe en række processer over, der ellers vil have kostet dig penge. 


Ekempelvis leverer vi gerne billedet fritlagt - det koster intet, idet den digitale fil ikke behøver nogen baggrund. Hermed er den udgift sparet.


Den digitale emballage er ligeledes parat til både store annoncer og til produktion af reklamefilt.


Den digitale fil er ligeglad med størrelser. Ønsker du filen brugt til facade tryk i kæmpeformat, så laver vi det samme dag du bestiller.


Intet kan rent marketingmæssigt leve op til det digitale emballage design.

Digital emballagedesign i praktis.


Begreber omkring digitalisering kan forvirrer. Her er en lille film, som viser hvordan vi leger med emballagernes design i 3D og bagefter laver højt opløselige emballagedesign billeder.

Pharmovital har digitaliseret deres første produkt. AminoJern 40 tabletter, er emballage nummer 2, vi har digitaliseret. Prisen er ganske nem at forstå. Det koster 450 kr. og der medfølger et packshot i høj opløsning, der er annonce parat. Ikke nok med det. Filen er tilmed klar til filmproduktion hos eget reklamebureau.


Hvis du endnu ikke hat dit produkts emballage i digital form, opfordrer vi dig til at prøve helt gratis. Du kan sende en mail til info@nordsted.com eller ringe direkte til Michael på 50586800. 


Det er naturligvis helt uforpligtende.

Billedet her er dannet af den digitale fil og koster 450,00 kr. inklusiv digitaliseringen.

Nordsted Design - Colbjørnsebsvej 9 - DK 4800 - CVR 40123563 - Phone +45 50586800 - info@nordsted.com