Cover design

Hurtig kontakt - 50586800

Cover design til bøger


Bogomslagt på en forfatters nye bog, er noget ganske specielt. Det handler ikke kun om udseende, men også om at "føle" både bogen og forfatteren, for at kunne designe det bedste bogomslag.


Dansk Coverdesign

Billigt cover design.


Coverdesign på en bog eller en CD rom ndeholder, ud over den obligatoriske tekst så som forfatter, udgiver, forlag og isbn nummer, og stregkode samt eventuelle "stjerne" med forkortet anmeldelses tekst.


Der er altså en del ting der går igen, som ikke skal laves om, men blot rettes til. 


Da vi arbejder i 3D bliver ethvert cover eller bogomslag billigt i design og hos os får du yderligere et promotion billede af bog- eller coverdesignet.


Vi tror ikke du kan få det billigere nogen steder.


Hvad koster det så.


Bogdesign (eller cover design) + 1 billede koster 950 kroner + moms


Bogdesign (eller cover) + animation koster 1250 kr. + moms


Coverdesign + billede + animation koster 1500 kr. + moms

Bog- og coverdesign

Design af bøger


Enhver forfatters nye bog, er forfatterens hjertebarn. Det er noget alle designere af bøger og covere ved. Hele processen fra at læse den nye bog til at bogomslaget bliver trykt er enormt spændende og en af vores ynglings opgaver.


Coverdesignere er ikke dedikeret bøger, men betragter ofte det at lave bogomslaget til en ny bog, som en form for flødeskum i designbranchen. Derfor lægger vi meget mere følelse i designet af din bog, end flere andre og mere - skal vi sige business agtigt design.


Brug af billeder på bogomslaget. 


Man skal være varsom med brugen af billeder til sin bog. Der er uendelig mange flotte og smukke billeder der kan bruges til dit bogprojekt, men dels kræves der en meget høj kvalitet for at kunne bruges på coveret, og dels er der spørgsmålet om rettigheder. Den del har vi het styr på og har et kæmpe coverbillede bibliotek.

Bogdesign

Eksempel på bog cover design og det billede der medfølger.


Du bestemmer selv vinklen på bøgerne og selvfølgelig har du indflydelse på designet af din bog.


Inden du acceptere det endelige bogomslag, får du et stort billede. Billederne her på siden er mindre. Med 3D får du et fantastisk billede af dit nye coverdesign

Animerede promotion billeder af din nye bog


Når du udgiver bogen, er der rart at have promotion materiale. Vi laver flere former som du kan have stor glæde af. Du kan dermed allerede inden bogen kommer fra trykkeren, vise dit kommende cover design frem. Særligt på Instagram og LinkedIn er det en kæmpe fordel.

Coverdesign af bøger

Herover ser du et bogomslags design, hvor vi som en del af prisen, laver promotion billede (packshot) hvor både forside og bagside vises. Om du som farfatter ønsker dit cover vist med både for- og bagside er op til dig. 


Coverbilleder der sælger bøger


Når vi har et bogomslag der skal designes, gennemgår vi vores muligheder, herunder særligt cover billedet. Coverbilleder kan man selv tage, men kan købe sig til dem eller noget helt tredie.


Det vigtigste er at billeder og grafik på coveret, kan udtrykke noget. 


Kreative bogomslag kan sælge rigtig mange bøger - ja ind imellem kan et bogsalg sælge din bog til mennesker, der ellers ikke ville købe, alen fordi bogomslaget er flot.


Bogomoslag er delt op i nogle hovedgrupper der hver har sit undtryk.


Bogomslag på spændende bøger er ikke det samme som at lave et bogomslag om "Havens planter.


Verdens første bogomslag


Verdens første coverdesig blev lavet i Noritalien og ikke af Gutenberg, som mange antager.


Vi skal helt tilbage til ca. 600 f.Kr. hvor Etruskerne lavede den første lille bog med illustreret forside - altså verdens første bogomslag, der er af 24 karats guld. Læs mere.


Verdens ældste bogdesign er en daterede bog der stammer fra Kina og blev udgivet 11. maj 868 e.Kr. Bogendesignet er en blokbog, der er trykt med udskårne og indfarvede træblokke.

Nordsted Design - Colbjørnsvej 9 - DK 4800 - CVR 40123563 - Phone +45 50586800 - info@nordsted.com

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend