Design og illustration til bøger

Hurtig kontakt - 50586800

Illustration og design til bogomslag


Et af de mest spændende områder indenfor design, er illustrationer og design af bogomslag. 


Vi læser altid bogen først (hvis vi må) og som grafikere, opstår der naturligt billeder og illustationer i fantasien. Når vi designer og illustrer et bogomslag eller et bog cover, er vores vigtigste opgave, at fange stemningen i bogen, og udtrykke den grafisk på bogomslaget.


Bogomslagene vi designer, tager udgangspunkt i dine ønsker. Nogle foretrækker fotografier på bogomslaget mens andre ønsker tegnede bogcovere og endelig ønsker andre at bogomsklages skal designes af en kendt eller ukendt kunster der ikke er designer.


Forfattere har inden udgivelsen "levet" inde i bogen og har ofte en klar forestilling om udseenet af bogomslaget. Det respekterer vi altid, men vi tillader os som grafikere, at komme med små hints og råd, mens vi sammen løser opgaven.


Bogomslag, illustrationer og billeder


Det er vigtigt du ved lidt om billederne du skal have med i bogen og på forsidecoveret. På internettet finddes der alle de billeder som du kunne tænke dig at have på bogens forside. Imidlertid er det en usikker måde. Bruger man billederne kommercielt ved at bruge det på bogomslagene, så kræver mange en licens. Er den ikke betalt can det cover vi har lavet billigt i sidste ende blive rigtig dyrt.


Vi garanterer licensen til bog coveret enten er reelt gratis eller licensen er betalt.

Dansk Coverdesign

Billigt cover- og bogomslagsdesign.


Coverdesign på en bog eller en CD rom indeholder, ud over den bogens tekst så som forfatter, udgiver, forlag og isbn nummer, stregkode samt eventuelle "stjerne" med forkortet anmeldelses tekst, sin egen "sjæl" som bogomslaget skal udtrykke.


Der er altså en del ting der går igen, som ikke skal laves om, men blot rettes til. 


Da vi arbejder i 3D er ethvert cover eller bogomslag billigt i og hos os får du yderligere et promotion billede af bog- eller coverdesignet med i prisen.


Vi tror ikke du kan få det billigere nogen steder, men hvad koster coverdesign eller et bogomslag så. Bemærk at vi tilbyder små animationer eller film til promovering på YouTube - ingen andre tilbyder en bogomslagsfilm.


Bogdesign (eller cover design) + 1 billede koster 950 kroner + moms


Bogdesign (eller cover) + animation koster 1250 kr. + moms


Coverdesign + billede + animation koster 1500 kr. + moms

Design af bogomslag
Bog- og coverdesign

Design og illustration til bogens omslag


Enhver forfatters nye bog, er forfatterens hjertebarn. Det er noget alle designere af bogomslag og covere ved. Hele processen fra at læse den nye bog til at bogomslaget bliver trykt er enormt spændende og en af vores ynglings opgaver.


Dertil kommer, at når bogomslaget er færdigt er der ofte opstået en forståelse for bogen, som kun farfatter og designer har.Bogdesign

Eksempel på bog cover design og det billede der medfølger.


Du bestemmer selv vinklen på billedet og selvfølgelig har du indflydelse på designet af din bog.


Inden du acceptere det endelige bogomslag, får du et stort billede. Billederne her på siden er mindre. Med 3D får du et fantastisk billede af dit nye coverdesign til annoncer.

Promotion billeder af dit nye bogomslag


Når du udgiver bogen, er der rart at have promotion materiale. Vi laver flere former som du kan have stor glæde af. Du kan dermed allerede inden bogen kommer fra trykkeren, vise dit kommende bog eller CD cover design frem. Særligt på Instagram og LinkedIn er det en kæmpe fordel.

Coverdesign af bøger

Coverilledet herover er en animation. Nedenunder ser du et promotion billede (packshot) hvor både forside og bagside vises. Sådan foretrækker nogen bogcoverene.


Design af omslag til årsrapporter


Et særligt omrode indenfor coverdesign er årsrapporter, hvor omslagets design skal læne sig op af virksomhedens etiske habitus. Ikke desto mindre udarbejder vi forslag og design til alle typer årsrapporter. Vi har set omslag til sådanne, hvor sekrætæren har fundet et billede på Internettet som var licens belagt. Undgå det, ved at lade os udarbejde omslaget til din næste årsrapport.

Fagbøgers design


Bogomslegene på fagbøger er en mere disiplineret opgave at designe. Elever kender deres bøger på omslagene. Den slags ligger næsmest i ryggraden. Her er både cover- og bogomslagsdesignet i et med brugeren og det synes vi forpligter til et godt omslagsdesign.Bogomslag til kriminalromaner 


t i et medVI har ikke så mange danske krimiforfattere, men dem vi har vil vi tilbyde et særligt samarbejde. Vi tilbayder at designe din nye bogs omslag til en rigtig fin pris og med i købet får du 5 grafiske annoncer til dine sociale medier, hvor du så kan reklamere for bogen med lækre billeder - uden at skulle lave vanskelige foto optagelser.


Vi designer og leverer 5 billeder af bogomslaget til en samlet pros på 950 kr. + moms. - Det mener vi at både din bog og coveret er værd.

Illustration


I mange bøger indgår illustrationer både på forsiden og inde i bogen. Det er et spændende samarbejde mellem grafiker og forfatter og det er spændende at arbejde med illustrationerne, så der opnås en god harmoni mellem tekst og illustrationerne.


Illustrationer kan have fantastisk mange udtryk, og til tider kan man ligefrem finde nogle, der kan inspirerer til lige netop det område bogen omhandler, så man få en fornemmelse af samhørighed illustrationsmæssigt.


En forside illustration kan være alt fra et foto til et lille barns simple streger. Det vigtige er at fange bogens ånd, før man illustrerer eller designer bøgernes kreative udseende.

Nordsted Design - Colbjørnsvej 9 - DK 4800 - CVR 40123563 - Phone +45 50586800 - info@nordsted.com

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend