Virtual reality

A WORLD OF NICE PACKAGE DESIGN

Hurtig kontakt - 50586800

Emballagedesign i virtual reality

 

Den nye udfordring til mærkevarenes emballager

 

Virtual Reality har uanede anvendelses område

Noget relativt nyt er emballager i interaktivt 3D - og med briller.

Nordsted er på forkant med denne teknologi og tilbyder allerede i dag Virtual Reality som, en del af emballagedesignets process.

Tal med Michael på 40586800

Nordsted leverer en interaktiv 3D version af emballagedesignet

Emballagedesign på både produkt og karton

Emballagedesignet her går igen på yderkarton. Alt er lavet i 3D. VI leverer altid vores forslag i 3D som her.

Emballagernes design leveres - sammen med artwork til tryk - altid i en 3D versiong af den endelige produkt. Vi ved det giver den ansvarlige produkt- eller marketingchef et bedre beslutnings grundlag.

 

En stor fordel er, at vore kunder, kan printe vores 3D forslag ud på høj kvalitets papir, så flere bedre kan tage stilling til nye emballageforslag.

 

Det er ikke altid vi venter på at kunderne finder os - til tider ser vi emballager og emballagedeisgn, der er enten interessant, smuk eller på anden måde fanger vores øjne. Så digitaliserer vi den, og sender et billede til produkt- eller marketingchefen.

 

NB! Mange af billederne på vores hjemmesider, har vi ikke designet, men blot digitaliseret.

Emballagedesign digitaliseret

Design af tubeemballager, lavet som Packshot i 3D

Det er ikke altid vi venter på at kunderne finder os - til tider har

en af vore emballagedesignere, fundet på noget genialt, og så kontakter vi altså dig - vi kan ikke lave være, for vi er grebet af gode ideer til emballagernes sælgende design.

Digital emballage design

er billig - måske endda billigst i det lange løb.

 

Alle virksomheder, men særligt mindre virksomheder, bør digitaliserer deres emballager. En digital emballage har så mange fordele, at vi henviser til VIZCATZ, der laver alle former for produktvisualisering, men har digitale emballager som speciale. Dermed har Vizcatz hundrede af emballager.

 

Nordsted Design tilbyder gratis digitalisering af dit produkt. Der er ingen forpligtelser forbundet med det - kun hvis du skal bruge et billede. Det tager vi 450,00 kroner for. Billederne er mindst 4000 pixels i 300 DPI, og kan anvendes direkte som annonce packshot.

NORDSTED DESIGN - Colbjørnsebsvej 9 - DK 4800

All rights reserved