Emballage design

Hurtig kontakt - 50586800

Emballage design og priser

 

NORDSTED DESIGN har øje for hvad der sælger. Vi er ude i butikkerne og ved hvilke emballager og pakninger der sælger og hvilke der står tilbage, når kunden har truffet sit valg.

 

Vi arbejder med moderne 3D teknologier, der giver der et fantsastisk beslutningsgrundlag. Det er hurtigt, og gør hele processen billig og selve emballagedesignet billigt.

 

Et emballagedesign er billigt at få lavet, når man bruger vores design platform. Du og dine medarbejdere er visuelt med i hele processen - også via mobiltelefon. Tal med Michael på 50586800

Emballagedesign & farver fanger forbrugerens opmærksomhed først

NORDSTED DESIGN - Colbjørnsebsvej 9 - DK 4800

All rights reserved

Emballage design af dyremad

Emballagedesign i stærke farver, øger produktets andel af kundernes opmærksomhed.

 

Hvis emballagens indhold tillader det, kan vi lide farver. Læg mærke til Lidl - de laver mange af deres emballagedesigns farvestrålende.

 

Lidl ved at deres emballager i "farver fænger".

Design af emballage i 3D

Dobbelt emballage design - karton design samt packshot af emballagen i display.

Hvorfor har yderemballage med tiden fundet frem til butikkerne. En af de første til at anvende progressivt emballagedesign var Del Monte, der i årtier, har anvendt et design, der skriger til kunderne, men også deres kartoner, var blandt de første, til at få sit eget design. Se hvordan emballagedesignet kan anvendes direkte i en annonce.

KLIK HER FOR AT ÅBNE NY SIDE

Sjove emballager
Emballagedesign på både produkt og karton

Emballagernes design leveres - sammen med artwork til tryk - altid i en 3D version af den endelige produkt. Vi ved det giver den ansvarlige produkt- eller marketingchef et bedre beslutnings grundlag.

 

En stor fordel er, at vore kunder, kan printe vores 3D forslag ud på høj kvalitets papir, så flere bedre kan tage stilling til nye emballageforslag.

 

Det er ikke altid vi venter på at kunderne finder os - til tider ser vi emballager og emballagedesign, der er enten interessant, smuk eller på anden måde fanger vores øjne. Så digitaliserer vi den, og sender et billede til produkt- eller marketingchefen.

 

NB! Mange af billederne på vores hjemmesider, har vi ikke designet, men blot digitaliseret.

Emballagerne her viser designet går igen igen på yderkarton. Alt er lavet i 3D. VI leverer altid vores forslag i 3D som her.

Det er ikke altid vi venter på at kunderne finder os - til tider har

en af vore emballagedesignere, fundet på noget genialt, og så kontakter vi altså dig - vi kan ikke lave være, for vi er grebet af gode ideer til emballagernes sælgende design.

Digital emballage design

 

Alle virksomheder, men særligt mindre virksomheder, bør digitaliserer deres emballager. En digital emballage har så mange fordele, at vi henviser til VIZCATZ, der laver alle former for produktvisualisering, men har digitale emballager som speciale. Dermed har Vizcatz hundrede af emballeger.

 

Nordsted Design tilbyder gratis digitalisering af dit produkt. Der er ingen forpligtelser forbundet med det - kun hvis du skal bruge et billede. Det tager vi 450,00 kroner for. Billederne er mindst 4000 pixels i 300 DPI, og kan anvendes direkte som annonce packshot.