Digital emballagedesign

Hurtig kontakt - 50586800

Emballagedesign i digital form

 

Prøv digital emballage design gratis !

 

Hvis du endnu ikke har dit produkts emballagedesign i digital form, opfordre vi gar til at prøve helt gratis. Send en mail til info@nordsted.com med et billede eller ring til Michael på 50586800. Vi garanterer, at det er helt uforpligtende.

 

Den digitale emballage har så mange fordele, at den skaber langvarig værdi for dig og brandet.

 

En af vore kunder, sandede den digitale version enorme fordele forleden. Virksomheden importerer og distribuerer helsekost produkter.

 

Kunden ringede torsdag eftermiddag, og skulle bruge et billede, der skulle trykkes på et 3 meter højt banner. Banneret skulle hænge i en stor sportshal. Billedet de havde i forvejen, kunne ikke tåle aå stort et tryk.

 

Hos en specialist i 3D emballager, fik Nordsted visualiseret det nye design, samtidig med, at vi kunne afleverer en tryk klar fil med produktet i den vinkel de ønskede og i storformat.

Billedet her er dannet af den digitale fil og koster 450,00 kr. inklusiv digitaliseringen.

Pharmovital har digitaliseret deres første produkt. AminoJern 40 tabletter, er emballage nummer 2, vi har digitaliseret. Prisen er ganske nem at forstå. Det koster 450 kr. og der medfølger et packshot i høj opløsning, der er annonce parat. Ikke nok med det. Filen er tilmed klar til filmproduktion hos eget reklamebureau.

Den digitale emballage, har så mange fordele, at vi tør love dig et gratis forsøg. No cure no pay. VI har endnu ikke været ude for "no cure".

Digital emballagedesign i praktis.

 

Begreber omkring digitalisering kan forvirrer. Her er en lille film, som viser hvordan vi leger med emballagernes design i 3D og bagefter laver højt opløselige emballagedesign billeder.

Nordsted Design - Colbjørnsebsvej 9 - DK 4800 - CVR 40123563 - Phone +45 50586800 - info@nordsted.com